21.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăInternaționalFOTO: Seară magică la Sala Palatului, sub bageta dirijorului Vasily Petrenko

FOTO: Seară magică la Sala Palatului, sub bageta dirijorului Vasily Petrenko

FESTIVAL GEORGE ENESCU 2015. Joi seara, iubitorii de muzică clasică s-au putut bucura de spectacolul oferit de orchestra  Filarmonicii Regale din Liverpool, sub bageta dirijorului Vasily Petrenko.

Concertele au fost susținute la Sala Palatului. Cu solistul Alexandrul Tomescu la vioară, spectatorii au ascultat Respighi, Glazunov și Rachmaninov.

Pentru cei care nu au putut ajunge la concertele de joi seara, de la Sala Palatului,  prezentăm o serie de imagini realizate joi seară de fotograful Octavian Bâlea.

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional "George Enescu" s-a deschis cu "Rapsodia Română Nr. 1", de George Enescu, în interpretarea Orchestrei Române de Tineret, formată din cei mai valoroşi tineri muzicieni din România, sub bagheta dirijorului Kristjan Järvi, renumit în întreaga lume pentru repertoriul transcultural.  

 

 

Cele mai citite

Donald Trump și-a făcut cont pe TikTok și a strâns peste un milion de urmăritori foarte repede

La câteva ore după ce s-a alăturat TikTok, candidatul republican la președinție Donald Trump a atras peste 1,3 milioane de adepți pe platforma de...

Interviu – Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, soluții pentru atragerea turiștilor străini: ,,Să nu aibă barieră de viză, să aibă zboruri directe”

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, a declarat într-un interviu pentru R.L. că România ar putea să atragă mai mulți turiști străini prin faptul că ar...

Deși Republica Moldova nu este membră UE, va avea secții de votare pentru alegerile europarlamentare

În Republica Moldova vor funcționa secții de votare pentru alegerile europene din anul 2024, deși Republica Moldova încă nu este membră UE. Secțiile din Republica...
Ultima oră
Pe aceeași temă