13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalFOTO. Sezonul 6 din Game of Thrones s-a terminat. Află ce se...

FOTO. Sezonul 6 din Game of Thrones s-a terminat. Află ce se poate întâmpla mai departe

Ultimul episod din sezonul 6 din Game of Thrones a fost difuzat duminică, iar acum toată lumea se întreabă ce se va întâmpla mai departe. Potrivit tradiţiei serialului, ultimele episoade au creat climatul pentru intrigile care urma să se petreacă în sezonul 7. The Independent a încercat să creioneze direcţia spre care se îndreaptă principalele personaje.

Cercei Baratheon se aşază (destul de precar) pe Tronul de Fier, după ce i-a aruncat în aer pe militanţii lui High Sparrow şi mare parte din familia Tyrell, provocând, fără să vrea, sinuciderea fiului eu Tommen.

Jaime Lannister probabil că o învinuieşte, măcar puţin, pe Cersei, de moartea ultimului său fiu. Poate că măcar acum va începe să realizeze cât de rea este în realitate (şi poate va îndeplini o profeţie mortală?).

Melisandre a fost pur şi simplu trimisă spre sud de Jon Snow după ce Ser Davos i-a spus despre moartea lui Shireen. Ea crede în Jon aşa că probabil nu-l va trăda şi nu se va alătura duşmanilor lui, dar poate că se va împrieteni cu Daenerys?

Ser Davos pare să rămână cu Jon şi Sansa la Winterfell şi se presupune că le va fi sfetnic, cel puţin o vreme.

Sam Tarly va începe pregătirea pentru a deveni Maestru şi sigur are o mulţime de cărţi de citit. Probabil că va afla mai multe despre Night King şi White Walkers şi despre modul în care pot fi înfrânţi.

Olenna Tyrell a fost văzută ultima oară în Dorne, dar sigur pregăteşte o răzbunare. Probabil că va căuta metode să o doboare pe Cercei, dar e posibil să moară pe drum, pentru că firul poveştii ei pare să se cam termine.

Tyrion Lannister este Mâna Reginei. Deşi de obicei este destul de distant, acum a jurat sincer să facă tot ce poate pentru a o ajuta pe Daenerys să câştige bătălia finală şi va sta alături de ea în Westeros. Toţi fanii ard de nerăbdare să vadă cum va decurge întâlnirea cu Jon.

Arya Stark nu prea mai are ce face acum că l-a ucis pe Walder Frey. Oare se va duce, în cele din urmă, la Winterfell?

Sansa Stark este debusolată, având în vedere că nu-şi mai ştie adevăratele origini. Este cam neclar ce rol ar putea avea în sezonul 7.

Bran Stark va alerga la Jon pentru a-i da vestea faptului că apelativul „Snow” i-a fost pus greşit.

Yara Greyjoy o ajută pe Daenerys, de care s-ar putea chiar îndrăgosti.

Jon Snow/Stark/Targaryen se instalează la Winterfell şi aproape toate casele din nord i se alătură. Oare-i pasă de Tronul de Fier? Se gândeşte oare să încerce să-l cucerească? Probabil că nu, pentru că problema lui cea mai mare este să apere zona de White Walkers.

Daenerys Targaryen se îndreaptă spre Westeros pentru a cuceri Tronul de Fier. Este şi în căutarea unui soţ pentru a-şi întări dreptul de succesiune, iar Jon pare alegerea evidentă. Asta, desigur, până va afla că sunt rude.

DESCHIDE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA PRINCIPALELE MOMENTE DIN ULTIMUL EPISOD AL SEZONULUI 6.

Cele mai citite

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Krainer, va fi adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat să fie adus în ţară din Irlanda, iar...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă