17.6 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO."Star Wars: Trezirea forţei" a avut premiera mondială în LA

FOTO.”Star Wars: Trezirea forţei” a avut premiera mondială în LA

Cel mai nou film din franciza Star Wars, “Star Wars: Trezirea forţei” a avut, luni, premiera mondială, în Los Angeles, potrivit BBC.

Starurile din seria iniţială, Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher au participat, la eveniment, alături de cele actorii celui mai recent film, John Boyega and Daisy Ridley. 

Acţiunea filmului rămâne, încă, un secret pentru fani, iar media are un embargo să publice recenzii, până miercuri. Cu toate acestea, unii recenzori au făcut dezvăluiri pe Twitter.

Astfel, reporterul Buzzfeed Adam B Vary i-a asigurat pe fani că “Trezirea forţei” nu va dezamăgi.

“Staţi liniştiţi: #TheForceAwakens este 100% #StarWars”, a scris Adam B. Vary. 

Mai mult, criticul de film al LA Times Rebecca Keegan a precizat că filmul are tot ce îşi doresc fanii: acţiune, personaje, design, umor. Potrivit jurnalistului Hollyood Reporter şi Billboard, Matthew Belloni, un bărbat a fost scos, cu forţa, de la premieră. 

Fanii au aşteptat, zile întregi, în faţa Teatrului Chinezesc din Los Angeles, pentru premiera celui de-al şaptelea film Star Wars. Astfel, peste 150 au stat la coadă pentru a cumpăra bilete la prima difuzare publică a “Star Wars: Trezirea Forţei”, care în SUA va avea premiera pentru public joi.

Fanii au fost luaţi prin surprindere când au fost invitaţi în unul dintre cele trei cinematografe în care filmul a rulat, în premieră. Cu toate acestea, doi fani, Caroline Ritter şi Andrew Porters, au refuzat oferta, pentru că plănuiesc să se căsătorească joi, pe Hollywood Boulevard, urmând ca după ceremonie să vadă filmul cu prietenii şi familia. 

Creatorul universului Star Wars, George Lucas, a declarat că “Trezirea forţei” este un film “despre familii şi ceea ce o generaţie lasă în urma sa, pentru următoarele generaţii”.

Cele mai citite

Româncele și-au aflat adversarele de la Roland Garros

Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu şi-au aflat adversarele din prima rundă a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Astfel,...

Cu cât va crește salariul minim

Salariul minim brut va crește la 3700 de lei, anunță un articol publicat pe site-ul Termene.ro. Decizia privind creșterea salariului minim în România este reglementată...

România are aproape 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate și 19 milioane de beneficiari – Carmen Orban (Guvern)

​România se apropie, în acest an, de 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate, în condițiile în care „anul trecut erau 5 milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă