13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO: Imagini inedite cu Marilyn Monroe de la 20 de ani

FOTO: Imagini inedite cu Marilyn Monroe de la 20 de ani

O serie de fotografii cu renumita actriță Marilyn Monroe, înainte să devină celebră, dezvăluie frumusețea naturală a tinerei, la vârsta de 20 de ani. Fotografiile au fost realizate de iubitul său André de Dienes, în timpul unei vizite la plaja Malibu, în 1946, potrivit site-ului Boredpanda.

“Avea 20 de ani și nu simțise, încă, povara grea a succesului, deși în pofta ei de viață se simțea un fel de umbră. Am rugat-o să reacționeze instinctiv, fără să se gândească, la cuvinte precum „fericire”, „uimire”, „dubiu”, „pace”, „tristețe”, „suerință”… și „moarte”. Când am spus „moarte”, a luat șalul negru și și-a acoperit capul cu el. Moartea era, pentru ea, o stare de gol. Am încercat să stârnesc o altă reacție în ea: moartea ar putea fi un început, speranța unei lumini eterne. A dat din cap și mi-a spus: „Asta înseamnă moarte pentru mine”. S-a întors spre mine, cu fața sobră, cu ochii goi și buzele pale. Pentru ea, moartea însemna sfârșitul a tot”, a descris-o fotograful.

 

 

 

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă