13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalFOTOGALERIE - Premiera de gală a lungmetrajului "De ce eu?"

FOTOGALERIE – Premiera de gală a lungmetrajului “De ce eu?”

Premiera de gală a thrillerului politic ”De ce eu?” a avut loc luni seară, la Palatul Național al Copiilor din București.

Citește și: Traian Băsescu participă la premiera filmului "De ce eu?"

La eveniment, au participat şi fostul preşedinte Traian Băsescu, alături de soţia sa, Maria Băsescu, fostul ministru al Culturii Kelemen Hunor, membrul CSM Cristian Dănileţ, preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, judecătorul CCR Daniel Morar, fostul deputat Sever Voinescu, dar şi vedete din industria filmului, precum actriţa Oana Pellea şi regizorul Radu Gabrea, alături de echipa lungmetrajului "De ce eu?", conform Mediafax.

De asemenea, potrivit regizorului Tudor Giurgiu, în sala de cinema de la Palatul Naţional al Copiilor s-au aflat fostul procuror Alexandru Lele, dar şi mătuşa procurorului Cristian Panait, Eleni Dumitru.

La lansare, Giurgiu a declarat că, în urmă cu 13 ani, procurorul Cristian Panait primea spre studiu dosarul "Lele", afirmând că se bucură pentru că filmul este lansat "respectând cumva cronologia unor întâmplări şi evenimente".

Citește și: Luna Amară şi „De ce eu?“

Scenariul "De ce eu?", scris de Loredana Novak şi Tudor Giurgiu, este inspirat de cazul real al procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis în 2002, la doar 29 de ani, în contextul anchetei asupra unui procuror din Oradea, Alexandru Lele, şi al presiunilor exercitate asupra sa.

Foto: Alexandra Pandrea

Cele mai citite

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...
Ultima oră
Pe aceeași temă