14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalIndila va susţine două concerte la Bucureşti

Indila va susţine două concerte la Bucureşti

Cântăreaţa franceză Indila, care a cucerit topurile cu hitul "Derniere Danse", va susține, două concerte în data de 7 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează Mediafax.

Biletele pentru concertul artistei franceze, anunţat pe 7 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului, s-au epuizat foarte repede, iar cererilor fanilor i-au convins pe organizatorii să o convingă pe Indila să susțină un al doilea concert.

Indila a acceptat să mai susţină o reprezentaţie în aceeaşi zi. În acelaşi timp, şi-a manifestat dorinţa de a le transmite admiratorilor săi mesajul său de mulţumire şi preţuire, potrivit organizatorii concertului de la Bucureşti.

Astfel, pe lângă concertul anunţat iniţial la ora 19.00, Indila va susţine încă un concert pe scena Sălii Palatului, de la ora 16.00.

Biletele pentru concertul pe care Indila îl va susţine de la ora 16.00 au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, la Sala Palatului, dar şi online, pewww.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 120 de lei şi 320 de lei.

Admiratorii artistei care vor alege concertul de la ora 16.00 beneficiază, până pe 10 noiembrie, de o reducere de 30% la achiziţionarea biletelor din reţeaua Vreau Bilet – de la standul din Unirea Shopping, Sala Palatului, Librăria Eminescu, precum şi online, prin www.vreaubilet.ro.

Despre Indila, considerată o nouă revelaţie a muzicii internaţionale, "se spune că are o voce divină, care îţi rămâne în minte".

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, "Derniere Danse". Primul ei album, "Mini World", lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, "S.O.S", se bucură de acelaşi succes. Artista cântă în limbile engleză, franceză şi indiană. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar.

În deschiderea concertului de la Sala Palatului, Delia Matache va susţine un recital special.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă