Iubirea, o stare de spirit creativa - In Love with Art la Kulturama Studio (P)

de Cristina Barbos , 13 februarie 2017 - stire actualizata la ora 09:36, 14 februarie 2017
Iubirea, o stare de spirit creativa - In Love with Art la Kulturama Studio (P)

Sentiment complex, cu multiple definitii si semnificatii, iubirea a inspirat creatia, dar si distrugerea, de-a lungul trecerii timpului.

Razboaie sangeroase sau opere de arta, toate sunt rodul iubirii si tocmai asta demonstreaza natura duala a personalitatii omului. Arta este manifestarea sublima a iubirii, in arta se decanteaza admiratia, bucuria sau tristetea si deznadejdea, poezia se naste din iubire, perfectiunea formei in sine cuprinde iubire in stare pura, sunet, culoare si lumina. 

Dragoste, pasiune, admiratie, dorinta sau extaz, toate se regasesc in creatia artistica, sunt sursa de frumos, in fiecare zi, anotimp sau varsta. Iubirea este un joc serios de-a viata si moartea, de-a a fi sau a nu mai..sau de a fi altceva! 

Expozitia “In love with ART” , al carei curator este Mirela Traistaru, reprezinta o viziune comuna, armonioasa,  asupra extraordinarului potential creativ estetic al iubirii. 

Cuzina, Bogdan Severin Hojbota, Lucian Muntean, Stefan Neacsu, Vasile Pop Negresteanu, Emilia Persu, Aurel Tar, Vasile Tolan va dau intalnire pe 14 februarie, la Kulturama Studio in strada Maria Rosetti nr.45, pentru un eveniment de exceptie. 
Expozitia se desfasoara in perioada 14-28 februarie 2017.

Comentarii

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design