6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalJackie Chan vine în premieră în România, la Zilele Filmului Chinezesc

Jackie Chan vine în premieră în România, la Zilele Filmului Chinezesc

Actorul Jackie Chan va veni în premieră în România, pentru a participa la deschiderea Zilelor Filmului Chinezesc, un eveniment ce se va desfăşura între 11 şi 18 septembrie, în Capitală, informează Mediafax.

Jackie Chan va fi prezent, pe 11 septembrie, la deschiderea festivalului, de la Grand Cinema Băneasa. Lungmetrajul care va deschide Zilele Filmului Chinezesc este "CZ12", regizat de Jackie Chan, acesta făcând parte şi din distribuţia peliculei. 

Evenimentul Zilele Filmului Chinezesc se va desfăşura între 11 şi 18 septembrie, la cinematograful Union din Capitala.

Programul festivalului include filmele "Beijing Love Story", de Chen Sicheng, "The Grandmaster", de Kar Wai Wong, "The Flying Swords of Dragon Gate", de Tsui Hark, şi "Full Circle", de Zhang Yang.

Evenimentul Zilele Filmului Chinezesc este organizat de Centrul Naţional al Cinematografiei în colaborare cu Casa Româno-Chineză, cea din urmă asigurând finanţarea evenimentului.

Anul 2014 reprezintă un moment important pentru colaborarea bilaterală româno-chineză, fiind cea de-a 65-a aniversare a relaţiilor de cooperare. Pentru a marca această cifră, cele două țări au semnat un memorandum prin care vor fi organizate două festivaluri de film.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă