8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalJennifer Lopez, mai provocatoare ca niciodată în filmul "Băiatul din Vecini"

Jennifer Lopez, mai provocatoare ca niciodată în filmul “Băiatul din Vecini”

„Băiatul din vecini” este un thriller care o aduce din nou în lumina reflectoarelor de pe platourile de filmare pe Jennifer Lopez.

Este povestea unui puști de 20 de ani, sociopat, care încearcă să o seducă pe Claire, personaj interpretat de Lopez. Claire este o profesoara în prag de divorț, după ce își surprinde soțul cu o amantă cu 20 de ani mai tânără ca el. Vulnerabilă din punct de vedere emoțional, Claire face greșeală după greșeală și de aici începe acțiunea.

Scenele fierbinți din film, potrivit anumitor critici de la Hollywood, sunt mult mai bine conturate decât momentele tensionate din  50 Shades of Grey. Filmul devine tot mai antrenant, când se dovedește că Noah, care se înscrie la clasa lui Claire, este o persoană labilă psihic. Din acest punct, merită savurată fiecare scenă.  Cine supraviețuiește până la urmă și cine nu aflați la cinema, din 27 februarie. 

Ca notă de final, tot filmul se învârte în jurul a două clișee: femeia divorțată din cauza unui soț infidel este vulnerabilă emoțional și relația interzisă dintre profesoară și elev.

Totuși, dincolo de aceste aspecte, „Băiatul din vecini” este un thriller cu un fir narativ care te ține în tensiune până la final.

Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă