11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalLego Batman, animația în care super-eroii sunt triști, iar răufăcătorii nu sunt...

Lego Batman, animația în care super-eroii sunt triști, iar răufăcătorii nu sunt chiar așa răi | VIDEO

Batman este unul dintre cele mai cunoscute persoaneje de banzi desenate, create vreodată. Iar animația Lego, ce-l are în prim plan pe super-eroul cu urechi ascuțite, vine ca o gură de aer proaspăt pentru fanii filmului.

Anunțat ca o comedie cu desene animate, Lego Batman chiar este o comedie, gata să-ți aducă zâmbetul pe buze cu orice ocazie. Iar modul în care zgomotele glonțelor trase de personaje sunt ilare. “Piu, Piu, Piu” s-a tot auzit pe parcursul filmului. Alături de muzica pop și hip-hop cântată chiar de către… Batman!

Da, liliacul justițiar este și cântăreț. Și filantrop. Și colecționar de costume Batman cu tente… jamaicane și colorate. Batman este și salvator al oraşului Gotham de infractori și este o fire egocentristă, morocănoasă şi sobră, cam ca în toate filmele apărute acum. 

Că tot vine Valentine’s Day, ghiciți ce face ca totul să o ia razna în Gotham City: o relație. Dar nu a oricărei persoane, ci relația dintre Batman și maleficul plângăcios, Joker.

Cu toată răutatea lui, Joker își arată și partea sensibilă, vărsând câteva lacrimi atunci când Batman îi spune că nu vrea nicio relație cu el (o relație de dușmănie, bineînțeles). Iar pentru a se răzbuna, Jokerul cheamă toți anti-eroii diabolici din alte filme: Voldemort, Sauron, King Kong, vrăjitoarele cele rele și mulți, mulți alții.

Cu o inimă zdrobită, Joker coace un plan malefic ca să se răzbune pe Batman.

Din fericire, totul rămâne frumos și plin de răufăcători veniți din alte filme ce vor să-l distrugă pe liliac și toți locuitorii Gotham. 

Cam atât deocamdată. Pentru a vedea continuarea, puteți vedea filmul la aproape toate cinematografele din țară. Piu Piu și ne vedem la film! 

Aici puteți vedea imaginile surprinse la avanpremiera filmului: 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă