12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalLucifer din Supernatural vine la București la festivalul East European Comic Con...

Lucifer din Supernatural vine la București la festivalul East European Comic Con 2016

Actorul Mark Ross Pellegrino, care îl întruchipează pe Lucifer în serialul Supernatural, vine la București pentru a participa la festivalul East European Comic Con.  

Mark este cunoscut în principal pentru rolul lui Lucifer din Supernatural, personajul care stă la baza motivului pentru care fraţii Sam şi Dean Winchester pornesc la vânătoarea de demoni.

Actorul i-a mai dat viaţă şi lui Jacob, în serialul Lost, care de mai bine de două milenii protejează insula pe care au ajuns protagoniştii serialului.

Mark Pellegrino şi-a făcut apariţia în seriale precum Being Human, Chicago P.D., Revolution, Grimm, Chuck, ER, The X-Files, NYPD Blue, The Practice, The Unit, Criminal Minds, Prison Break, Grey’s Anatomy, Ghost Whisperer, CSI, The Mentalist și Breakout Kings. Cele mai noi roluri le are în serialele The Tomorrow People, The Returned şi Quantico.

Are la activ şi roluri în filme consacrate precum Hemingway și Gellhorn, The Big Lebowski, Lethal Weapon 3, Mulholland Dr., Capote, National Treasure, The Number 23, The Trials of Cate McCall.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Organizatorii au pregătit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori aşteptaţi la ediţia din mai 2016 — pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua EVENTIM, la preţul de 59 de lei, până în data de 30 noiembrie. 

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă