19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalMadonna va lansa un nou album în 2015

Madonna va lansa un nou album în 2015

Madonna lucrează la un nou album de studio pe care îl va lansa în 2015, informează Mediafax.

Managerul artistei a anunțat că Madonna lucrează la noul album alături de producătorul american de muzică dance electronică Diplo.

Diplo, pe numele său real Thomas Wesley Pentz, în vârstă de 35 de ani, este producător, compozitor şi DJ de muzică dance electronică. Dj-ul a declarat, într-un interviu pentru Billboard, că, până în prezent, din colaborarea sa cu Madonna au ieşit cel puţin trei cântece "extraordinare". "Sunt foarte norocos pentru că (Madonna, n.r.) este foarte înţelegătoare şi deschisă la ideile mele", a spus Diplo.

Producătorul american a mai anunţat recent, într-un interviu pentru site-ul brazilian www.heloisatolipan.com.br, că una dintre piesele de pe noul album al Madonnei, pe care a scris-o împreună cu artista americană, se numeşte "Bitch, I'm Madonna".

Madonna a lucrat pentru noul album şi cu DJ-ul suedez Avicii şi cântăreaţa pop britanică Natalia Kills.

Pe de altă parte, presa britanică vorbea recent despre două cântece de pe noul album ale căror versuri au fost publicate pe internet fără voia artistei şi în care Madonna îşi critica fostul soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, şi pe Lady Gaga.

Madonna, în vârstă de 56 de ani, vorbeşte în cântecul "Heartbreak City" despre relaţia cu regizorul britanic Guy Ritchie, cu care a fost căsătorită între 2000 şi 2008. Cântăreaţa îl acuză că s-a folosit de ea şi de imaginea ei şi spune că regretă că l-a întâlnit.

Cea de-a doua piesă ale cărei versuri au fost publicate pe internet, fără permisiunea Madonnei, se numeşte "Two Steps Behind Me". Tabloidul britanic The Sun susţine că este un cântec despre Lady Gaga, pe care Madonna ar acuza-o că o copiază şi o compară pe cântăreaţa în vârstă de de 28 de ani cu "o soră mai mică, fără personalitate".

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...
Ultima oră
Pe aceeași temă