21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăInternaționalMaroon 5, primul concert în România. Biletele promoționale s-au epuziat în 10...

Maroon 5, primul concert în România. Biletele promoționale s-au epuziat în 10 minute

Formația americană Maroon 5 va concerta anul acesta pentru prima dată în România. Concertul va avea loc în data de 5 iunie, în Piața Constituției din București. 

Vestea concertulului, în premieră, a grupului Maroon 5 a fost primită cu entuziasm de catre fanii din România. În 10 minute de la punerea în vânzare, toate cele 5.000 de bilete disponibile la preț promoțional de 150 de lei s-au epuizat. Fanii formației americane mai pot cumpăra bilete la prețul de 195 de lei (Acces General) 465 de lei (Golden Circle) și 573 de lei (Diamond Circle).

Concertul din 5 iunie, de la București, face parte din turneul mondial "V Tour" ce promovează cel mai recent album lansat de trupa americană, "V". Albumul a debutat pe locul 1 în Billboard Top 200 și este o descriere a călătoriei grupului până în prezent, captând esența hit-urilor trupei de la început și continuând cu succesul celor mai recente.

Single-ul de debut al albumului, Maps, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 în 18 ani și a intrat în Top 100  în peste 18 tari, iar videoclip-ul melodiei Sugar, emblematică pentru grup și nominalizată în cadrul premiilor Grammy, a avut aproape 1 miliard de vizualizări până în prezent.

Turneul susținut de Maroon 5, V Tour, a început în februarie 2015 în America și continuă în Europa, ajungând pentru prima dată în România, în data de 5 iunie 2016.

Cele mai citite

Un avion a aterizat forțat pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr

Duminică, un avion de dimensiuni reduse a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren agricol în zona localității Vurpăr. Deși situația a fost...

Nicușor Dan anunță începerea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor

Primarul Nicușor Dan a anunțat că Compania Municipală Eco Igienizare din București a inițiat primul tratament din cele 14 programate pentru acest an, conform...

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...
Ultima oră
Pe aceeași temă