18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalMartin Scorsese pregătește un serial inspirat de filmul "Shutter Island"

Martin Scorsese pregătește un serial inspirat de filmul “Shutter Island”

Regizorul Martin Scorsese pregătește împreună cu televiziunea HBO şi compania Paramount Television un serial TV inspirat din universul lungmetrajului "Shutter Island", informează Mediafax.

Noul serial TV se află deocamdată în primele faze de producţie, se va intitula "Ashecliffe" şi va avea o acţiune plasată anterior evenimentelor descrise în filmul "Shutter Island", informează hollywoodreporter.com.

Acţiunea din "Ashecliffe" va avea loc în acelaşi spital pentru boli mintale descris de filmul în care rolul principal a fost jucat de Leonardo DiCaprio. Această dramă TV va explora trecutul spitalului şi fărădelegile comise de fondatorii acestuia.

Martin Scorsese, care a realizat "Shutter Island" pe baza romanului omonim scris de Dennis Lehane în 2003, va regiza episodul pilot al serialului "Ashecliffe".

Scenariul noului proiect de televiziune va fi scris de Dennis Lehane în colaborare cu Tom Bernardo.

Proiectul reprezintă o nouă colaborare a HBO cu regizorul Martin Scorsese, care pregăteşte pentru aceeaşi televiziune un serial dramatic, neintitulat deocamdată, a cărui tematică are loc cu industria rock'n'roll din anii 1970. Serialul va fi produs în colaborare cu Terence Winter şi George Mastras şi îl va avea ca protagonist pe actorul Bobby Cannavale.

Ambele proiecte de televiziune ale regizorului Martin Scorsese au fost anunţate în contextul în care sezonul final al unui alt serial de prestigiu, produs tot de cineastul american, intitulat "Imperiul din Atlantic City/ Boardwalk Empire", va avea premiera în luna septembrie.

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă