19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalMegafestivalul legendelor

Megafestivalul legendelor

Trupele şi artiştii The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan, Neil Young, The Who şi Roger Waters şi-au confirmat prezenţa pentru un „megafestival” care va avea loc în octombrie în valea californiană Coachella (SUA), a anunţat marţi promoterul Goldenvoice Entertainment, într-un comunicat citat de EFE, citat de Agerpres.

Evenimentul, descris drept „o ocazie unică un viaţă” pentru a vedea „şase artişti cei mai emblematici şi mai influenţi ai rockului”, va avea loc în perioada 7 – 9 octombrie, în aceeaşi locaţie unde se desfăşoară anual Festivalul Coachella, organizat de aceeaşi agenţie.

Bob Dylan şi trupa The Rolling Stones vor susţine un recital vineri seară; sâmbătă vor cânta artiştii Paul McCartney şi Neil Young, iar duminică Roger Waters şi trupa The Who.

Biletele vor fi puse în vânzare pe 9 mai pe site-ul DesertTrip.com. Abonamentele pentru cele trei zile oscilează între 399 şi 1.599 de dolari.

Roger Daltrey, solistul trupei The Who, a declarat că „este o idee fantastică”, care va permite spectatorilor să-i vadă în direct „pe şase dintre cei mai mari artişti ai erei noastre”. La rândul său, Elliot Roberts, agentul cântăreţului Young, a subliniat că este vorba de un eveniment „foarte special”. „S-ar putea să nu mai existe vreo altă ocazie să se mai vadă aşa ceva niciodată”, a subliniat Roberts.  

 

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă