14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInternaționalMircea Vintilă o aduce pe Musette pe 7 noiembrie la Hard Rock...

Mircea Vintilă o aduce pe Musette pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe

Încă un personaj fermecător se adaugă poeticului univers al eroilor din micul Paris de altă dată: „MUSETTE” este titlul celui mai nou single lansat de MIRCEA VINTILĂ şi BRAMBURA, iar toţi cei care vor lua parte la concertul programat pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe vor fi părtaşi la această nouă istorisire muzicală.

Alături de MUSETTE, pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe o vei regăsi şi pe mereu tânăra MIRUNA, te vei plimba pe “Strada Popa Nan”, vei trece şi pe la “Hanul lui Manuc”, iar la finalul incursiunii prin Bucureştiul de altădată, vei fredona „Adio, deci pe curând”.

În aşteptarea întâlnirii live cu MIRCEA VINTILĂ vă invităm să urmăriţi mai jos video clipul melodiei MUSETTE. Piesa va inclusă pe următorul album al artistului, a cărui lansare este planificată pentru primăvara anului viitor.

 

MIRCEA VINTILĂ concertează în Hard Rock Cafe alături de BRAMBURA, formula de acompaniament ce îi este alături de aproape 10 ani.

Pentru concertul programat pe 7 noiembrie sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:

VIP – 120 lei (întâlnire şi poză cu artistul) *

Categoria I – 60 lei – loc la mese în faţa scenei

Categoria II – 40 lei – loc la mese în sală.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Biletele se găsesc în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, la Hard Rock Cafe şi online pe www.bilete.ro. 

Cele mai citite

VIDEO. Klaus Iohannis, noi declarații despre candidatura NATO: “Discuţii se poartă, sunt foarte intense”

Președintele Klaus Iohannis a subliniat că, în ceea ce privește chestiunile legate de NATO, discuțiile și negocierile nu se desfășoară în public. Aceste remarci...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...
Ultima oră
Pe aceeași temă