16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalNatalie Portman este invitată de onoare în CHINA. Ce film a făcut-o...

Natalie Portman este invitată de onoare în CHINA. Ce film a făcut-o celebră în Asia

Actriţa americană Natalie Portman este cea mai importantă vedetă de la Hollywood invitată la Festivalul de Film de la Beijing, anunţă publicaţia Hollywood Reporter, citată de Agerpres.

Organizatorii au declarat că actriţa va participa la ceremonia de deschidere din 17 aprilie şi ulterior la un forum despre co-producerea de filme în China. De asemenea, vedeta se află la Beijing pentru proiecţia debutului său regizoral, “Poveste despre dragoste şi întuneric”, la Arhiva Chineză de Film. 

Portman are numeroşi fani în China, încă de la primul său rol în filmul lui Luc Besson “The Professional” (1994), un film-cult în multe ţări din Asia. 

“Poveste despre dragoste şi întuneric” se bazează pe romanul autobiografic cu acelaşi nume al scriitorului israelian Amos Oz. Pelicula, în care Portman joacă unul dintre rolurile principale, a fost filmată în Ierusalim, în întregime în limba ebraică şi a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes în 2015. 

Festivalul Internaţional de Film de la Beijing urmează să se desfăşoare în perioada 16-23 aprilie. La eveniment va participa şi regizorul italian Giuseppe Tornatore.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă