12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalNumăr record de telespectatori ai ultimului episod Game of Thrones

Număr record de telespectatori ai ultimului episod Game of Thrones

Aproximativ 8,9 milioane de telespectatori au văzut, duminică, ultimul episod al sezonului șase din „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor”, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Astfel, episodul zece a bătut recordul stabilit de ultimul episod al sezonului cinci, vizionat de 8,1 milioane de persoane, potrivit site-ului Nielsen.

De la lansarea pe micile ecrane în 2011, adaptarea sagăi literare a lui George R.R. Martin şi-a îmbunătăţit constant cifrele de audienţă. Ultimul episod al primului sezon a atras 3 milioane de telespectatori. Al şaselea sezon a avut valoare de test având în vedere că nu s-a bazat direct pe volumele scriitorului, deşi HBO şi-a permis multe libertăţi în raport cu romanul original. 

Citește și:  FOTO. Sezonul 6 din Game of Throne s-a terminat. Află ce se poate întâmpla mai departe

Într-un interviu acordat site-ului Deadline creatorii serialului David Benioff şi D.B. Weiss au subliniat că sfârşitul este aproape. „Mai putem vorbi de două sezoane în plus”, a precizat Benioff. „Am vorbit iniţial despre 70 sau 75 de ore în plus, ceea ce am reuşit să facem”, a spus el. 

„Nu este vorba de un serial recurent, iar pentru fiecare sezon va trebui să găsim o continuare a povestirii”, a avertizat el cu privire la subiectul acestui serial de fantezie medievală. “Cunoaştem deja sfârşitul povestirii şi ne îndreptăm spre această direcţie”, a conchis Benioff.

Citește și: FOTO + VIDEO. Cum se va încheia sezonul șase din serialul Urzeala Tronurilor

Cele mai citite

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă