19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalO nouă aventură cu Johnny Depp:"Piraţii din Caraibe"- partea a patra

O nouă aventură cu Johnny Depp:”Piraţii din Caraibe”- partea a patra

Pe 20 mai 2011 se va lansa partea a patra din celebra serie “Piraţii din Caraibe”. În partea numită  “Pe ape şi mai tulburi” căpitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) se întâlneşte cu o femeie din trecutul său tumultuos jucată de Penelope Cruz. Reîntâlnirea îl face pe celebrul căpitan să se zbată între două presupoziţii: femeia este iubirea vieţii lui sau ea doar îl păcăleşte şi se foloseşte de el pentru a găsi “Fântâna Tinereţii”. 

Când Angelica (Cruz) îl obligă să se urce la bordul navei Revenge, condusă de formidabilul pirat Blackbeard (Mc Shane), Jack se trezeşte începe o aventură neaşteptată în care nu ştie de ce  ar trebui să fie mai înspăimântat:  de Blackbeard sau de femeia din trecutul său, care este chiar fiica piratului.

“Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi” este regizat de Rob Marshall care a mai realizat filme precum “Chicago” sau “Memoriile unei gheişe”.  Aventura piratului interpretat de Johnny Depp a fost filmată 3D şi se lansează pe marile ecrane din România, în format IMAX şi 3D, din 20 mai.

 

Piraţii din Caraibe- o serie de succes

Seria filmelor “Piraţii din Caraibe” s-a bucurat de un succes enorm având vânzări record în întreaga lume.  Doar în primele trei zile de la lansare cea de-a doua parte a seriei- “Pirati din Caraibe: Cufărul Omului Mort” a avut incasări de 135 de milioane de dolari.De asemenea, primele două părţi au avut încasări de 728 de milioane de dolari numai în America.

Potrivit IMDb, actorul principal al seriei- Jonny Depp s-a bucurat de o imensă popularitate datorită rolului său, iar anul trecut a fost cel mai căutat actor de pe internet. În topul realizat de site apar şi partenerele actorului din film: Keira Knightley si Kate Beckinsale.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă