11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInternaționalO premieră şi alte două piese de teatru cu IOAN GYURI PASCU...

O premieră şi alte două piese de teatru cu IOAN GYURI PASCU la Palatul Naţional al Copiilor în luna octombrie

În descursul lunii octombrie îl puteţi aplauda pe Ioan Gyuri Pascu la Palatul Naţional al Copiilor, în trei reprezentaţii, printre care se numără premiera “4 x 4 personaje”.

19 octombrie este data în care Ioan Gyuri Pascu vă invită la premiera spectacolului4 x 4 personaje! Îl veţi regăsi pe Gyuri în dublă postură de actor şi autor al muzicii, într-o o piesă în 4 tablouri şi 16 personaje, în care eroii se joacă de-a viaţa ori de-a teatrul.

Pe 15 octombrie la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor veţi lua parte la un duel indirect între umorul subtil al lui Topîrceanu şi cel profund al lui Nenea Iancu, într-o reprezentaţie inedită, în care Ioan Gyuri Pascu îl are drept coleg de distribuţie pe Niculae Urs. Acesta din urmă celebrează, în această reprezentaţie, 65 de ani de viaţă şi 40 de ani de teatru!

Iar dacă o incursiune în Bucureştiului interbelic vi se pare tentantă, sunteţi aşteptaţi, la Sala Mare, pe 14 octombrie la “Take Ianke şi Cadîr’. Îl veţi admira pe Ioan Gyuri Pascu în rolul negustorului turc, într-un spectacol plin de urmor, alături de Niculae Urs şi Doru Ana!

Biletele se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro şi bilete.ro.

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

La un pas de istorie! Thailanda, tot mai aproape de legalizare căsătoriilor între persoane de același sex

Parlamentul thailandez a aprobat miercuri, cu o majoritate covârșitoare, un proiect de lege privind legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, un pas istoric,...

“Suntem alături de David Popovici”, susține preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a transmis că David Popovici a pus ochii pe o medalia la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă