15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalPremieră în cinematografe: Un nou film relevă începuturile poveștii lui Peter Pan

Premieră în cinematografe: Un nou film relevă începuturile poveștii lui Peter Pan

Un nou film, care are premiera astăzi în cinematografele românești, relevă începuturile poveștii lui Peter Pan, îndrăgitul personaj creat de scriitorul J.M. Barrie.

Astfel, filmul „Pan: Aventuri din Ţara de Nicăieri” relevă că Peter Pan a fost abandonat de mama lui după naștere într-un orfelinat, unde și-a petrecut toată copilăria. Într-o noapte aproape ireală, acesta este răpit şi dus în magica lumea cu piraţi, războinici şi zâne, numită Ţara de Nicăieri. Aici trăieşte aventuri uimitoare şi poartă lupte cruciale, toate cu scopul de a  descoperi adevărul despre mama sa care l-a abandonat în urmă cu mult timp, dar şi despre menirea lui. Peter trebuie să îl învingă pe Blackbeard pentru a salva Ţara de Nicăieri, dar şi pentru a-şi îmbrăţişa destinul măreţ: acela de a fi eroul Peter Pan.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini din film.

În rolurile principale joacă Levi Miller ca Peter Pan, Amanda Seyfried în rolul lui Mary, mama lui Peter Pan, Gaarrett Hedlung ca James Hook, de data aceasta prietenul lui Peter Pan, Rooney Mara în rolul băștinașei Tiger Lily și Hugh Jackman care interpretează rolul negativ al piratului Blackbeard.

Distribuţia filmului este completată de: Adeel Akhtar ca Smee, Taejoo Na ca Kwahu, Nonso Anozie în rolul lui Bishop, Kathy Burke ca Mother Barnabas, Kurt Egyiawan în rolul lui Murray, Lewis MacDougall în rolul lui Nibs si Jack Charles ca The Chief.

Filmul regizat de Joe Wright şi filmat în studiorile Warner Bros. Studios Leavesden, are premiera în cinematografele din ţară pe 9 octombrie, în 3D, Dolby Atmos şi 4DX.  

Primul film despre povestea lui Peter Pan a fost produs în 1953 de Disney. Ulterior, în 1991, Robin Williams l-a întruchipat pe Peter Pan în filmul „Hook”, iar în 2002, a fost realizată animația „Return to Never Land”.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă