8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Preşedintele SUA, Donald Trump, a fost ironizat la gala premiilor Oscar...

VIDEO. Preşedintele SUA, Donald Trump, a fost ironizat la gala premiilor Oscar 2017: “Hey, Donald Trump, eşti treaz?”

Realizatorul de talk-show-uri şi actorul Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 89-a gală a premiilor Oscar, profitând de această poziţie pentru a-l ironiza, în repetate rânduri, pe preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Jimmy Kimmel a distrat publicul prezent în sala Dolby Theatre scriindu-i două mesaje pe Twitter preşedintelui Donald Trump, întrebându-l dacă este treaz şi spunându-i că Meryl Streep (despre care Trump a declarat în trecut că este„o actriţă supraevaluată”) îi transmite salutări.

“Ţara noastră e divizată şi cred că mulţi oameni spun trebuie sa facem ceva să ne unim. Toţi trebuie sa facem ceva sa ne unim. Nu e decat un Braveheart in sală. Dacă fiecare am face asta am putea face ca ţara noastră să fie mare din nou!”, a glumit Kimmel, parafrazând şi ironizând „Make America great again. Îi mulţumesc preşedintelui Trump pentru că, fără el, ceremonia Oscar de anul trecut părea să fie rasistă. ”  “Mă bucur că cei de la Securitatea Naţională i-au permis lui Isabelle Huppert să intre în ţară”, a mai declarat Kimmel.

Hey @realDonaldTrump u up?

— Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) February 27, 2017

 “Au trecut deja câteva ore de spectacol şi Donald Trump nu a scris încă nimic despre noi pe Twitter. ” a spus Jimmy Kimmel.

Anterior preşedintele Trump a anunţat prin intermediul purtătorului de cuvânt de la Casa Albă, Sean Spicer, că nu va urmări ceremonia Oscarurilor precizând că liderul de la Casa Albă va găzdui Balul Guvernatorilor.

De altfel se aştepta ca în acest an Gala premiilor Oscar, transmisă în direct de postul american ABC, să fie marcată de discursuri de acceptare incendiare pe teme politice, posibil şi datorită ordinului emis de preşedintele Donald Trump privind interdicţia imigranţilor, ceea ce a pus participarea anumitor nominalizaţi la îndoială.



Citeşte şi: Oscar 2017. Gafă uriașă la categoria cel mai bun film. „La La Land”, declarat greșit câștigător. „Manchester by the Sea”, cel mai bun scenariu. ”The Salesman”, cel mai bun film străin

În noaptea de duminică spre luni s-au decernat cele mai prestigioase premii din cinematografie: premiile OSCAR, ediția 2017. Gala a avut loc la Los Angeles, acolo unde câștigătorii au primit râvnitele statuete.

Actorul de comedie şi realizatorul de talk-show Jimmy Kimmel a prezentat ceremonia premiilor Oscar. Gazda premiilor Oscar are misiunea dificilă de a fi entertainter pentru sute de staruri ce iau parte la eveniment, precum şi pentru telespectatorii de pe tot globul. Kimmel îi urmează drept prezentator al premiilor Oscar lui Chris Rock, actor de comedie de culoare, care a găzduit Oscarurile în 2016, pe fondul unei controverse despre diversitate în industria cinematografică de la Hollywood.

 

 

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă