12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalPrimul interviu al trupei Eagles of Death Metal despre atentatul de la...

Primul interviu al trupei Eagles of Death Metal despre atentatul de la Bataclan

Membrii trupei Eagles of Death Metal, care concerta în sala Le Bataclan din Paris în seara atentatului terorist, au acordat un interviu reviste Vice în care vorbesc pentru prima dată despre coşmarul prin care au trecut împreună cu spectatorii.

Interviul va fi publicat integral săptămâna viitoare, dar într-un fragmentul dat publicităţii sâmbătă seară în avanpremieră, vocalistul Jesse Hughes povesteşte că mai mulţi fani s-au ascuns în cabina trupei în momentul atacului. 

Ei au fost însă găsiţi şi împuşcaţi de către atacatori, cu excepţia unui singur tânăr care se ascunsese sub geaca de piele a lui Hughes.

"Oamenii se prefăceau morţi şi erau foarte speriaţi. Unul dintre motivele pentru care au existat atât de multe victime este că mulţi oameni nu au vrut să îşi părăsească prietenii", povesteşte vocalistul, în lacrimi, amintindu-şi de cei care şi-au protejat cu preţul propriei vieţi persoanele dragi. 

 

În atentatul terorist de la sala Bataclan din Paris au murit 89 de persoane, printre care și patru colaboratori ai trupei Eagles of Death Metal. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă