15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalProiectul "Copacul cu cărţi" începe luni în Cișmigiu

Proiectul “Copacul cu cărţi” începe luni în Cișmigiu

Proiectul cultural "Copacul cu cărţi", dedicat promovării lecturii și a cărțilro tipărite, începe luni în parcul Cișmigiu din Capitală și va dura două săptămâni, timp în care bucureștenii și nu doar ei sunt așteptați să citească şi să se recreeze în mijlocul naturii.

Conform Mediafax, proiectul este realizat de Primăria Capitalei, prin Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia pentru Cultură Urbană şi Mediu (A.C.U.M).

Astfel, în perioada 21 iulie – 6 august 2014, pe peluza din spatele restaurantului Monte Carlo vor fi amplasate şezlonguri pentru lectură şi un copac-butaforie de unde vor putea fi împrumutate cărţi.

Potrivit organizatorilor, în copac vor fi şi audiobook-uri, care vor putea fi ascultate pe dispozitive furnizate la faţa locului.

De asemenea, un DJ va asigura ambianţa sonoră pe toată perioada evenimentului, iar seara vor fi proiectate filme documentare, mai scrie Mediafax.

Proiectul "Copacul cu cărţi" are în program şi spectacole de pantomimă, iar copiii se vor putea juca într-o zonă special amenajată pentru ei.

Zona de lectură şi relaxare va fi deschisă de luni până vineri, între 17.00 şi 22.00, iar în weekend în intervalele 10.00 – 13.00 şi 17.00 – 22.00.

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă