15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăInternaționalRapperul Jay-Z a lansat o melodie despre brutalitatea poliției americane

Rapperul Jay-Z a lansat o melodie despre brutalitatea poliției americane

Rapperul american Jay Z a lansat o melodie despre brutalitatea poliției americane la adresa afroamericanilor, informează site-urile The Hollywood Reporter şi theverge.com, citate de Agerpres.

Este prima melodie lansată de artist, după câțiva ani de pauză. El și-a lansat ultimul album „Magna Carta … Holy Grail”, în 2013.

Noua melodie a artistului vine în contextul în care doi bărbați de culoare au fost împușcați mortal de poliție, joi, în Falcon Heights, Minnesota, şi Baton Rouge, Louisiana. 

„Țin mâinile în aer, în agonie/Nu trage/Nu vreau să fac nimic rău”, spune cântărețul în melodia „Spiritual”, potrivit CNN.

 

 

Melodia, lansată pe Tidal, este însoțită de o scrisoare în care precizează că a vrut să o lanseze în 2014, după moartea lui Michael Brown, în orașul Ferguson, din Missouri.

„Sunt trist și dezamăgit de ce se întâmplă în America. Ar trebui să fi evoluat. Însă nu am făcut-o. Am încredere în Dumnezeu că totul se întâmplă cu un scop, însă sunt niște vremuri foarte dificile”, precizează rapperul.

Soţia lui Jay Z, interpreta de R&B Beyonce, a îndemnat joi pe site-ul său de internet să fie luată atitudine faţă de brutalitatea poliţiei şi a cerut ca la spectacolul său din Glasgow să fie ţinut un moment de reculegere pentru cei doi afroamericani ucişi. 

Potrivit The Hollywood Reporter şi Billboard.com, într-o declaraţie transmisă concomitent cu lansarea melodiei, Jay Z menţionează că acest cântec a fost realizat cu cel puţin un an în urmă. 
 

 

 

Cele mai citite

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...

Netanyahu merge înainte: Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah, în ciuda opoziției internaționale față de un astfel...

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...
Ultima oră
Pe aceeași temă