30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInternaționalRihanna, Drake şi Beyonce, printre laureaţii galei YouTube Music Awards 2015

Rihanna, Drake şi Beyonce, printre laureaţii galei YouTube Music Awards 2015

Cântăreţii Rihanna, Drake şi Beyonce se numără printre artiştii care vor fi recompensanţi la ediţia din 2015 a galei YouTube Music Awards, ce va avea loc pe 24 martie, informează Mediafax.

Cei 50 de câştigători de la ediţia din acest an au fost aleşi în funcţie de numărul vizualizărilor clipurilor lor de pe YouTube, numărul abonaţilor lor de pe această platformă şi numărul concertelor susţinute în ultimele şase luni.

Unele dintre cele mai populare videoclipuri publicate în ultimele 12 luni pe platforma YouTube au fost "Shake It Off!", al cântăreţei Taylor Swift, "Only One", al cântăreţului Sam Smith, şi "Partition", al vedetei americane Beyonce.

Pentru evenimentul din acest an, organizatorii galei YouTube Music Awards vor opera o serie de modificări.

În loc să prezinte un show live, unii dintre artiştii premiaţi vor colabora şi vor crea nouă videoclipuri originale, care vor fi difuzate în timpul acestui eveniment online.

Noile conţinuturi vor fi create de muzicienii Charli XCX, Sheeran, Martin Garrix, Max Schneider, Migos, Megan Nicole, Cahoots, Nicky Jam şi Shamir.

Unii dintre fani vor fi invitaţi să meargă în culise pentru a discuta cu artiştii lor preferaţi, iar alţii vor avea posibilitatea de a apărea în videoclipurile acestora.

Odată cu anunţarea câştigătorilor, organizatorii galei au anunţat că site-ul YouTube a ajuns la 47 miliarde de vizualizări, 164 milioane de abonaţi şi la 1.600 de fişiere video publicate pe această platformă în ultimele şase luni.

Printre ceilalţi artişti premiaţi în acest an se numără Taylor Swift, Kendrick Lamar şi grupul One Direction.

Ediţia inaugurală a galei YouTube Music Awards a avut loc în 2013 şi a fost organizată la New York. În 2014, evenimentul nu a avut loc.

Gala YouTube Music Awards 2015 va avea loc pe 23 martie la ora 22.00 de pe coasta de vest americană (24 martie, ora 06.00 GMT).

Cele mai citite

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...
Ultima oră
Pe aceeași temă