13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalRobbie Williams vine sigur în România în 2015

Robbie Williams vine sigur în România în 2015

Cântăreţul britanic Robbie Williams va susţine un concert în România anul viitor, a declarat vineri Sorina Burlacu, proprietarul companiei Events, la emisiunea ZF LIVE.

"Robbie Williams, sigur va veni la Bucureşti. Am depus oferta, dar nu e confirmat cine va fi promoterul. Au mai depus oferte Marcel Avram si Emagic. Aşteptăm decizia managementului", a spus Sorina Burlacu a ZF LIVE.

"Concertul nu va fi organizat pe Arena Naţională, ci în Piaţa Constituţiei, managementul lui a solicitat locaţia", a mai spus Sorina Burlacu.

Pe site-ul oficial al cântăreţului, www.robbiewilliams.com, nu există informaţii în legătură cu un eventual concert organizat în România. Însă a fost anunţat turneul "Let Me Entertain You", pe care artistul îl va susţine în 2015.

La sfârșitul lunii octombrie site-ul www.robbiewilliamslive.com a anunțat, în exclusivitate, că artistul pregătește în 2015 un turneu prin Europa de Est, iar printre țările incluse în care va concerta se numără și România și Croația. Ar fi pentru prima dată când Robbie Williams concertează în aceste țări. 

”Au apărut noi zvonuri cu privire la turneul din 2015. Acestea privesc România, în primul rând. Robbie intenționează să susțină un concert în al doilea oraș important din țară, Cluj Napoca. Concertul ar putea avea loc pe Cluj Arena, un stadion nou, care a fost inaugurat în 2011”, scria site-ul www.robbiewilliamslive.com.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă