11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalRockerul Ozzy Osbourne trebuie să se opereze de urgență

Rockerul Ozzy Osbourne trebuie să se opereze de urgență

Rockerul britanic Ozzy Osbourne, solistul trupei Black Sabbath, a fost obligat să anuleze festivalul Ozzfest din luna mai, deoarece trebuie să se opereze, informează Mediafax.

“Vă anunţăm cu mare regret că festivalul Ozzfest din Mexic a fost anulat. Ca şi voi, eram foarte încântaţi de acest eveniment. Ozzy va suporta o operaţie, programată pentru luna mai, după turneul din America de Sud al trupei sale. Va avea nevoie de cel puţin patru săptămâni de convalescenţă. Suntem foarte dezamăgiţi de faptul că a trebuit să anulăm festivalul”, au declarat într-un comunicat oficial reprezentanţii companiei Cool Breeze Concerts, organizatoarea evenimentului.

“Vom achita contravaloarea biletelor vândute în următoarele 4-6 săptămâni. Dacă veţi decide că doriţi să vă bucuraţi în continuare de o vacanţă all inclusive la Hard Rock, Riviera Maya, din Ciudad de Mexico, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail, iar noi vom face aranjamentele necesare. Ne cerem scuze pentru toate neplăcerile cauzate şi sperăm că veţi înţelege circumstanţele acestei anulări”, se afirmă în acelaşi comunicat.

Până la ora publicării acestor informaţii nu a fost dezvăluită natura intervenţiei chirurgicale pe care o va suporta Ozzy Osbourne.

Potrivit presei internaţionale, trupa Black Sabbath lucrează în prezent la un nou album de studio. Acel material va fi ultimul din discografia legendarei trupe britanice şi va fi lansat în a doua jumătate a anului 2015.

Săptămâna trecută, Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne, a anunţat că show-urile pe care grupul Black Sabbath le va susţine în curând în Japonia vor fi ultimele concerte ale formaţiei britanice în această ţară.

Black Sabbath, o trupă britanică al cărei solist este Ozzy Osbourne, şi-a lansat albumul de debut – care poartă numele formaţiei – în America de Nord, în 1970.

Cele mai citite

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă