14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăInternaționalRomânca Oana Gregory, în rol principal în serialul "Crash & Bernstein"

Românca Oana Gregory, în rol principal în serialul “Crash & Bernstein”

Serialul "Crash & Bernstein", cu actriţa română Oana Gregory în rolul principal, va avea premiera sâmbătă, de la ora 8.30, la televiziunea Disney Channel.

Serialul, difuzat în fiecare sâmbătă, la ora 8.30, urmăreşte povestea lui Wyatt, un băiat în vârstă de 12 ani, care locuieşte cu mama şi cele trei surori ale sale şi care tânjeşte să aibă un frate cu care ar putea face lucruri băieţeşti. Dorinţa lui devine realitate atunci când o marionetă, numita Crash, prinde viaţă.

Actriţa română Oana Gregory interpretează rolul Amandei Bernstein, sora mai mare, în vârstă de 16 ani, a lui Wyatt.

Născută în Negreşti-Oaş, Oana s-a mutat la Los Angeles, California, împeună cu familia sa, pentru a urma o carieră în actorie. A primit primul rol important în 2010, în filmul independent "Spork", o comedie muzicală ce a primit trei premii la diferite festivaluri de film şi nominalizări la premiile CineKid şi din partea British Film Institute.

Pe micile ecrane, Oana a avut roluri în serialele Disney "Copiii Bionici" şi "Bătăuşii Wasabi", iar vocea sa a fost folosită în serialul animat "Olivia", care are la bază seria omonimă de cărţi pentru copii.

În prezent, Oana locuieşte în Los Angeles împreună cu familia sa, fratele mai mare, Dorel, şi căţelul Mickey din rasa Teacup Yorkie, numit astfel după Mickey Mouse, pe care tânăra actriţă l-a primit în dar de la părinţii săi când a primit rolul din "Crash & Bernstein".

Cele mai citite

Cum alegi un Volvo XC 60 de vânzare, în leasing, de la o agenție cu experiență

Experiența de cumpărare a unei noi mașini poate fi foarte interesantă, deoarece oferte sunt pretutindeni. Piața de profil este suprasaturată de oferte și...

Vladimir Putin, reacție după atentatul asupra premierului slovac Robert Fico

Președintele Vladimir Putin a vorbit despre atentatul asupra premierului slovac Robert Fico. Liderul de la Kremlin consideră atacul drept o "crimă odioasă". ''Am aflat cu...

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. Este în stare gravă. Un agresor a fost reținut

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat și a fost transportat la un spital. UPDATE: Starea premierului Slovaciei este gravă. El a fost internat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă