21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăInternaționalS-a stabilit data galei de decernare a premiilor Oscar de anul viitor

S-a stabilit data galei de decernare a premiilor Oscar de anul viitor

Cea de-a 88-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc, la Los Angeles, pe 28 februarie 2016, a anunţat Academia de film americană, informează hollywoodreporter.com.

Academia de film americană a anunţat recent datele la care se vor desfăşura galele de decernare a premiilor Oscar în următorii trei ani, respectiv: 28 februarie 2016, 26 februarie 2017 şi 4 martie 2018.

Nominalizările pentru Oscarurile din 2016 vor fi anunţate pe 14 ianuarie.

Procedura de votare pentru desemnarea nominalizărilor va debuta pe 30 decembrie 2015 şi se va încheia pe 8 ianuarie 2016.

Banchetul anual organizat de Academia de film americană va avea loc pe 8 februarie 2016.

Procedura de votare pentru desemnarea câştigătorilor la gala premiilor Oscar va debuta pe 12 februarie 2016 şi se va încheia pe 23 februarie 2016.

Lungmetrajul "Birdman" a fost marele învingător la gala premiilor Oscar 2015, într-o ceremonie intens politizată, în cadrul căreia pelicula regizată de Alejandro Gonzalez Iñárritu a câştigat patru trofee, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor".

Cele mai citite

“Am venit, am semnat şi acum trecem la treabă cu toţii”. FCU Craiova are un nou antrenor

FCU Craiova are un nou antrenor. Formația din liga a doua a semnat cu Marius Croitoru pe o perioadă de doi ani. "Am venit, am...

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...
Ultima oră
Pe aceeași temă