23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalSandra transmite un mesaj publicului român: Voi cânta toate hiturile și cele...

Sandra transmite un mesaj publicului român: Voi cânta toate hiturile și cele mai indrăgite piese de pe ultimele albume

Sandra transmite un mesaj publicului român cu ocazia concertului pe care îl va susâine în București. “Dragii mei prieteni, mă simt foarte bine! Acum sunt în vacanță în Ibiza. Pentru frumoasa reîntâlnire cu voi am să vă interpretez cu bucurie toate hiturile și cele mai îndrăgite piese de pe ultimele albume. Abia aștept să ne vedem pe data de 2 decembrie 2014, în București. Vă sărut pe toți!, Sandra »

Cu peste 30 milioane albume vândute, Sandra revine în București alături de super-grupul său de muzicieni (selectați din întreaga lume) într-un concert de 90 de minute în seria de spectacole ORIGINAL LEGENDS IN CONCERT concepută și oferită de Christian Raetscher prin GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT.

O selecție a succeselor din toate aceste perioade va fi prezentată de SANDRA & BAND la Sala Palatului din București în concertul din 2 decembrie de la Sala Palatului, eveniment ce va începe la ora 20.00. Accesul publicului va fi posibil începand cu ora 19.00!

Biletele sunt deja puse în vânzare online prin eventim.ro și salapalatului.ro la următoarele prețuri:

Categoria VIP – 500 lei (include meet & greet cu artiștii)

Categoria I – 300 lei

Categoria II – 200 lei

Categoria III – 100 lei

Sandra Ann Lauer (numele de scenă: SANDRA) a fost numită de foarte multe ori „regina muzicii pop-dance” a anilor 1980 și 1990. Renumele i-a fost adus nu doar de succesul (mai ales) european de top pe care l-au cunoscut piesele compuse și produse de fostul ei soț, românul Michael Crețu (I’ll Never Be / Maria Magdalena / In the Heat of the Night / Everlasting Love / Secret Land / Hiroshima / Don’t Be Aggressive ), dar și de fericita primirie de către critici a albumelor sale ”Into a Secret Land” (1988) și „Close to Seven” (1992).

Înaintea carierei solo recunoscută acum pe întreg mapamondul, SANDRA a fost vocea principală a Trio-ul disco feminin ARABESQUE, care a cunoscut faima cu precădere în Japonia și Rusia. După cum, între 1990 și 2001, tot ea a fost fascinanta voce a proiectului ENIGMA, cu 10 hituri în top-urile din SUA și UK.

Paradoxal, deși și-a cultivat în toți acești ani statutul de star, SANDRA rămâne una dintre interpretele cele mai populare ale continentului european și nu o dată a depășit vânzările realizate de Madonna în anumite țări ale lumii. Cu peste 30 milioane de albume vândute, SANDRA și-a câștigat destul de confortabil poziția fruntașă în rândul femeilor de succes din Germania.

Când începi să studiezi baletul clasic la 5 ani și chitara la 10, chiar dacă ești tentat sau obligat să îți iei câțiva ani de pauză în carieră, realizezi că nu poți sta departe de scenă sau studio. Așa se explică experimentele muzicale ale SANDREI ulterioare despărțirii de Michael Crețu: The Art of Love (2007) – care conține compoziții proprii între care se remarcă “The Way I Am” și „All you are zombie”, Back to Life ( 2009) – un album cu influențe Latin pop, dance și R&B din care se bucură de succes piesele “In a Heartbeat” și “The Night Is Still Young” (ultima realizată în duet cu Thomas Anders de la Modern Talking) și Stay in Touch (2012) – pe care îl consideră „cel mai aproape de ceea ce simțea când s-a apucat de cântat, la finalul anilor 70”.

Cele mai citite

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă