13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalScandalul de corupție de la FIFA poate ajunge pe marile ecrane

Scandalul de corupție de la FIFA poate ajunge pe marile ecrane

Ben Affleck şi Matt Damon negociază în această perioadă pentru a produce împreună un film despre scandalul de corupţie în care este implicată FIFA, informează Mediafax.

Potrivit Hollywood Reporter compania americană Warner Bros. a câştigat dreptul de a ecraniza cartea “Houses of Deceit”, scrisă de reporterul Ken Bensinger – care nu a fost încă publicată -, în care este prezentat scandalul de corupţie de la FIFA, personajul principal al volumului fiind americanul Chuck Blazer, fost oficial al forului fotbalistic mondial, iar Ben Affleck şi Matt Damon negociază în această perioadă pentru a produce împreună acest film.

Ben Affleck şi Matt Damon deţin împreună compania de producţie Pearl Street Films (care se bazează pe studiourile Warner) şi au jucat împreună în mai multe filme. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în “Terenul de baseball/ Field of Dreams” (1989) şi au continuat să joace împreună în “Good Will Hunting” (1997), “Dogma” (1999) şi “Întâlnire cu bucluc/ The Third Wheel” (2002).

Potrivit publicaţiei Entertainment Weekly, Gavin O’Connor ar urma să regizeze filmul, iar Anthony Tambakis va scrie scenariul peliculei. Până în prezent, nu a fost organizat niciun casting pentru alegerea actorilor, deşi au existat zvonuri potrivit cărora Ken Bensinger ar dori ca Chuck Blazer să fi interpretat de John Goodman, un actor care ar aduce “furie şi comedie rolului”.

Această informaţie vine la doar o lună de la lansarea filmului “Marea pasiune/ United Passions”, în care Tim Roth îl interpretează pe preşedintele FIFA, Sepp Blatter – care şi-a dat demisia la doar cinci zile după ce a câştigat un al cincilea mandat consecutiv la preşedinţia FIFA -, şi care a fost o “catastrofă” de box office, obţinând încasări de doar 607 dolari în primul weekend.

FIFA se confruntă cu un scandal de corupţie uriaş, după ce justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreşedinţi FIFA şi şapte oficiali ai forului.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă