13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalSe vinde o VILĂ celebră din California unde s-au filmat secvențe cu...

Se vinde o VILĂ celebră din California unde s-au filmat secvențe cu James Bond

Casa din filmul “Diamonds Are Forever” (1971), situată în Palm Springs (California), este de vânzare, preţul de pornire fiind de 7 milioane de dolari, relatează 7sur7.be citat de Agerpres.

Locuinţa misteriosului miliardar Willard Whyte din al şaptelea episod al seriei James Bond, lansat în 1971, în care s-a filmat o luptă între agentul 007 şi două amazoane, Bambi şi Thumper, îi poate face să viseze pe fanii avuţi ai eroului de pe marele ecran. 

Vila se cheamă “Elrod House”, de la numele proprietarului său, Arthur Elrod, şi a fost construită în 1969 de arhitectul John Lautner. Site-ul FranceInfo arată de altfel că multe alte construcţii ale arhitectului au apărut în filme, precum “Pulp Fiction” şi “The Big Lebowski”. 

În filmul de prezentare, casa apare cu o frumoasă panoramă asupra văii Coachella, remarcându-se prin salonul circular cu acoperişul de beton ce poate fi deschis spre exterior datorită unor pereţi retractabili. La exterior se află o piscină, foarte potrivită într-o regiune care suferă de pe urma temperaturilor ridicate în unele perioade ale anului. În preţ este inclusă şi cravata roz purtată de actorul Sean Connery în film, încheie 7sur7.be.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă