15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăInternaționalSezonul de wakeboarding, deschis oficial la Snagov

Sezonul de wakeboarding, deschis oficial la Snagov

Unii dintre cei mai renumiți rideri de wakeboarding vor participa, sâmbătă, la o petrecere pe lacul Snagov care marchează începutul sezonului de wakeboarding.

Samuel Le Torriellec, Leon Rotaru, Ciprian Trifan, Bakro-Nagy Balazs, se numără printre riderii de wakeboarding care vor ține publicul cu sufletul la gură pe tot parcursul zilei, prin acrobații și trick-uri spectaculoase.

Petrecerea Desperados Wild Wake va avea loc la complexul Dolce Vita din Snagov, între orele 13.00-20.00, iar intrarea este liberă.

La petrecere pot participa atât rideri începători în tainele wakeboarding-ului, cât și rideri experimentați, dar și fanii acestui sport care vor să distreze la o petrecere pe vapor.

Muzica de la petrecere va fi asigurată de Electrocord, iar organizatorii promit multe surprize pentru public. 

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...
Ultima oră
Pe aceeași temă