18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalSunrise Avenue va concerta la Blaj aLive

Sunrise Avenue va concerta la Blaj aLive

Una dintre cele mai importante formații finlandeze, Sunrise Avenue, va concerta în acest an în Transilvania. Trupa rock a confirmat participarea la festivalului Blaj aLive. Evenimentul va avea loc pe Câmpia Libertății, între 5 și 6 iunie.

„Sunrise Avenue, trupa finlandeză cu 1 milion de albume vândute în toată lumea și 3 premii EMMA, concertează la Blaj aLive 2015. Expresia cea mai vie a pop-rock-ului scandinav și prezență incendiară pe scenele din toată lumea, Sunrise Avenue aduce pe Câmpia Libertății super-hiturile Fairytale Gone Bad, Hollywood Hills, The Whole Story, alături de albumele legendare Unholy Ground și Out of Style. Șuie Paparude și Coma participă în premieră la festival și vor completa muzica electronică, pop-rock și new-wave de pe scenele Blaj aLive“, spun organizatorii festivalului.

 

Eveniment de marcă

 

Locul unde s-a ținut Marea Adunare Națională de la 1848, Câmpia Libertății a căpătat o nouă semnificație în ultimii trei ani, spun organizatorii festivalului. „Proiectul Blaj aLive s-a construit urmând valorile votate în Adunarea Istorică de la Blaj: libertate, egalitate, solidaritate și dezvoltare culturală prin educație. Blaj aLive crede în puterea muzicii de a aduce oamenii împreună, dar și în forța proprie de a reda încrederea comunității în valorile fundamentale“, mai afirmă aceștia.

În 2014, Blaj aLive a adus pe câmpie peste 11.000 de oameni, 30 artiști de top, precum Seether, Awolnation, Kenny Larkin sau Matias Aguayo. Abonamentele pentru Blaj aLive 2015, în valoare de 30 de lei, vor fi disponibile până la sfârșitul anului și urmează să coste până la 90 de lei în zilele festivalului.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă