20.9 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalTiberiu Albu cântă pe scena Media Music Awards de la Sibiu

Tiberiu Albu cântă pe scena Media Music Awards de la Sibiu

Câștigătorul show-ului Vocea României din 2014, Tiberiu Albu, va susține alături de trupa sa – Fameless – un concert pe scena din Piața Mare a Sibiului la gala Media Music Awards. 

„Aștept cu nerăbdare data de 3 septembrie. Este prima scena mare pe care voi cânta alături de colegii mei din trupa Fameless și sper să reușesc să-mi țin emoțiile în frâu. Am sperat că după Vocea României voi mai scăpa de tremurat, deci prezența la Media Music Awards e un bun prilej de a verifica nivelul emoțiilor", a declarat Tiberiu Albu.

Și componenții trupei Fameless sunt entuziasmați de prezența la Media Music Awards: "Ne bucură nespus invitația la Media Music Awards, un eveniment deja cu tradiție. Recunoașterea venită din partea unui astfel de eveniment, precum și șansa de a cânta în premieră o melodie nouă în fața publicului și a colegilor de breaslă nu pot decât să ne facă să fim nerăbdători până ajungem în Sibiu, pe scenă!".

„Media Music Awards înseamnă performanță. La Sibiu vin cei mai buni artiști din România, cei mai iubiți și cei care au avut cele mai multe difuzări la radio și la TV. Vocea României este competiția care lansează reale talente muzicale, alese de public și de profesioniști, astfel că aceștia își au locul binemeritat în cadrul galei noastre”, declară Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

În seara zilei de 3 septembrie pe scena Media Music Awards de la Sibiu vor cânta Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. MTV România respectă tradiția și anul acesta: unul dintre artiștii de top din România va primi trofeul MMA din partea MTV.

Cele mai citite

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă