22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăInternaționalTrei motive pentru a fi prezent la AN IRON TRIBUTE cu TROOPER...

Trei motive pentru a fi prezent la AN IRON TRIBUTE cu TROOPER şi BLAZE BAYLEY

Show-ul rock al acestui final de an se apropie cu paşi repezi: ne referim, desigur, la concertul TROOPER şi BLAZE BAYLEY, de sâmbătă 13 decembrie, eveniment care duce conceptul AN IRON TRIBUTE într-o nouă dimensiune şi care nu trebuie ratat de iubitorii sonorităţilor old school.

Iată trei motive pentru care trebuie să fii prezent la show-ul din Clubul Colectiv:

1. Sunteţi aşteptaţi la un recital exploziv ce va include o oră de piese IRON MAIDEN şi o oră de piese din repertoriul TROOPER;

2. Veţi vedea live o legendă a heavy metalului: Blaze Bayley, solistul cu care Iron Maiden a venit pentru prima dată în Romania. Formaţia a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock '95, în faţa a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăseşte pe trei albume din discografia Maiden: "The X-Factor" – 1995, "Best of the Beast" – 1996 şi "Virtual XI" – 1998. Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numară: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge" şi "The Clansman".

3. Concertul marchează 19 ani de activitate TROOPER şi, tot atâţia ani de la la primul concert IRON MAIDEN, în România, chiar cu Blaze Bayley la voce, eveniment ce a a contribuit în mod decisiv la fondarea fomaţiei TROOPER.

După epuizarea biletelor VIP, pentru concertul TROOPER şi BLAZE BAYLEY găsiţi bilete din categoria acces general, la preţul de 25 de lei. Acestea sunt disponibile în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti, Humanitas şi online pe Eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/an-iron-tribute-2-bucuresti-club-colectiv-718219/performance.html.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă