8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalTrupa Bond Quartet va concerta, în premieră, în România

Trupa Bond Quartet va concerta, în premieră, în România

Trupa Bond Quartet va susține un concert, în premieră, în România, pe 25 iunie, la Sala Palatului din Capitală. Trupa  formată din patru artiste, absolvente ale unora dintre cele mai cunoscute şi exigente academii de muzica din lume, va aduce în România "cel mai fascinant, atrăgător şi nonconformist mix între muzica clasică, latino, folk, jazz, pop şi electro".

Cele patru "dive sexy" – Tania Davis (vioară), Eos Chater (vioară), Elspeth Hanson (violă) şi Gay-Yee Westerhoff (violoncel) – au reinventat conceptul de muzică clasică, câştigând 56 de discuri de platină şi 15 discuri de aur în 60 de ţări, cu interpretările electrice cu inserţii synthetic-pop ale muzicii clasice.

Fetele, despre care s-a spus că au "exorcizat" viorile şi că au transformat Vivaldi şi Beethoven "într-o muzică glamour cu mult gloss", au stârnit infinite controverse încă de la albumul lor de debut, "Born", care a fost retras din topul de muzică clasică din Marea Britanie, pentru că "suna prea pop", urmând ca imediat după aceea să fie numarul 1 în topurile din 21 de ţări ale lumii.

Trupa Bond are în palmares patru albume de studio, două compilaţii, două DVD-uri, sute de spectacole şi zeci de single-uri şi de reinterpretări unice în stil synthetic-pop ale unor lucrări celebre.

Trupa Bond a semnat părţi din coloanele sonore ale unor filme celebre şi a reinterpretat piese precum "Jai Ho" (din filmul "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire"), "Miserlou" (din "Pulp Fiction") şi hituri semnate de Rolling Stones, Lady Gaga şi The Verve. Fetele din trupa s-au remarcat şi prin susţinerea multor demersuri caritabile în întreaga lume.

Biletele la concertul trupei Bond se găsesc pe www.vreaubilet.ro, la standul de bilete VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center şi la Sala Palatului.

Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă