21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalTrupele Placebo și Bastille, cap de afiș la festivalul Summer Well 2014

Trupele Placebo și Bastille, cap de afiș la festivalul Summer Well 2014

O nouă ediţie a festivalului de muzică Summer Well va avea loc, în weekend-ul 9-10 augustla Domeniul Ştirbei din Buftea. În cele două zile de festival, zece trupe importante vor urca pe scena principală a festivalului pentru a oferi publicului concerte live de calitate.

Astfel, în cele două zile ale festivalului, pasionații de muzică îi vor putea vedea pe Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth și Prides. 

Membrii trupei Placebo, Brian Molko, Stefan Olsdal şi Steve Forrest, revin în România pentru a încânta publicul de la Summer Well cu un mix de piese de pe cel mai recent album, Loud Like Love şi hit-uri clasice ale trupei.

Trupa Bastille vine la festivalul din Buftea pentru a promova albumul Bad Blood, care a dat naştere unor hit-uri internaţionale, clasate pe locul 1 în topurile din întreaga lume.

Pe durata festivalului Summer Well, va exista o linie de transport specială spre Domeniul Ştirbei. Autobuzele vor pleca din stația de la Muzeul Ţăranului Român (în apropierea Pieţei Victoria), începând cu ora 14:30 şi vor circula până în jurul orei 01:00. O călătorie va costa 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic. 

Preţul unui abonament valabil pentru ambele zile de festival este de 199 lei. Abonamentele pentru festival se găsesc în Orange shops şi online pe www.easytickets.ro şiwww.eventim.ro (pe 9 şi 10 august abonamantele vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în spaţiul festivalului). 

Festivalul Summer well este organizat de Orange Romania şi a ajuns la ediţia a patra, fiind unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Capitală.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Alexander Zverev, campion la Foro Italico

Germanul Alexander Zverev a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, după ce l-a învins în finală...
Ultima oră
Pe aceeași temă