12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalUltimele bilete la festivalul Summer Well 2014

Ultimele bilete la festivalul Summer Well 2014

Au mai rămas doar 1500 de abonamente pentru cea de-a patra ediție a festivalului muzică Summer Well ce va avea loc, în weekend-ul 9-10 august, la Domeniul Ştirbei din Buftea.

Preţul unui abonament valabil pentru ambele zile de festival este de 199 lei. Abonamentele pentru festival se găsesc în Orange shops şi online pe www.easytickets.ro şiwww.eventim.ro (pe 9 şi 10 august abonamantele vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în spaţiul festivalului). 

În cele două zile de festival, zece trupe importante vor urca pe scena principală a festivalului pentru a oferi publicului concerte live de calitate.

Astfel, în cele două zile ale festivalului, pasionații de muzică îi vor putea vedea pe Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth și Prides. 

Festivalul Summer Well, organizat de Orange Romania, este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Capitală.

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă