12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalUn nou canal TV pe placul cinefililor

Un nou canal TV pe placul cinefililor

TNT, brandul-pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, va fi disponibil în România începând cu 6 octombrie. Noul post de televiziune pune la dispoziția telespectatorilor filme de calitate, dar și producții originale TNT.

Ca o evoluție a brandului TCM, noul post de televiziune TNT va îmbogăţi experienţa telespectatorilor, oferind filme de înaltă calitate ce vor aduce o doză și mai mare de entuziasm și divertisment. Postul de televiziune le va oferi românilor nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT.

Încă din prima săptămână, telespectatorii se vor putea bucura de două premiere: serialul „Crimă cu premeditare” va putea fi urmărit din 6 octombrie, de luni până vineri, de la 15.00, iar în fiecare duminică, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări serialul „Ultima navă”.

„Crimă cu premeditare” urmă-rește povestea a doi detectivi, Terry English (Taye Diggs) și Hildy Mulligan (Kathleen Robertson), care trebuie să investigheze o serie de crime bizare comise în San Francisco.

Din 11 octombrie, TNT va prezenta o dramă de mare succes, „Ultima navă”. Producătorul Michael Bay îi aduce în rolurile principale pe Eric Dane, Rhona Mitra și Adam Baldwin. Misiunea lor este simplă: să găsească un antidot, să oprească răspândirea virusului și să salveze lumea. Când o pandemie fără precedent ucide 80% din populația planetei, echipajul unei nave trebuie să găsească soluţia pentru a salva omenirea de la dispariție.

Pe lângă aceste seriale, telespectatorii se pot bucura de filme apreciate și îndrăgite, precum: „Înapoi în viitor”, „Mad Max”, „Batman”, „Hannibal”, „Închisoarea îngerilor”, „Marele Lebowski”, „8 Mile”, „Parfum de femeie”, „Interviu cu un vampir” etc.

Printre premierele care vor avea loc la TNT în acest an se numără serialul „Dincolo de moarte” și „Mob City”, iar în 2016 TNT va lansa încă două seriale: „Asediu din ceruri” și „Agent X”. 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă