24.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Actorul Robert De Niro, coregizorul unui musical care se va juca...

VIDEO: Actorul Robert De Niro, coregizorul unui musical care se va juca pe Broadway

Actorul american Robert De Niro va coregiza un musical care se va juca pe Broadway. Spectacolul „A Bronx Tale” va adapta fi o adaptare a filmului cu același nume, apărut în 1993, și care a marcat debutul actorului în regie, informează agenția EFE, citată de Agerpres.

Musicalul „A Bronx Tale” va fi o reinterpretare a textului autobiografic semnat de Chazz Palminteri despre un tată preocupat de legăturile fiului său cu mafia din New York în anii ’60. 

”<<A Bronx Tale>> a avut mereu o mare însemnătate pentru mine şi întotdeauna am crezut că are potenţial să fie transpus într-un musical”, a precizat De Niro într-un un comunicat. „După ce am debutat ca regizor al acestui film, sunt emoţionat în debutul meu ca regizor pe Broadway, alături de Jerry Zaks”, a subliniat el. 

De scenografie se va ocupa tot Chazz Palminteri, în timp ce muzica va fi compusă de Alan Menken. „Este un vis devenit realitate pentru un băiat din Bronx!”, a spus la rândul său Palminteri. 

Filmul „A Bronx Tale”, din care se inspiră acest nou musical, i-a avut pe De Niro şi Palminteri în fruntea distribuţiei şi a marcat totodată debutul în spatele camerei al lui Robert De Niro, fiind primul său film regizat înainte de „The Good Shepherd” (2006). 

Cel mai recent film în care a jucat De Niro este comedia „Dirty Grandpa”, lansată pe ecrane în ianuarie şi în care veteranul actor apare alături de Zac Efron. Anul acesta va avea premiera şi filmul „Hands of Stone”, bazat pe viaţa legendarului boxer panamez Roberto „Mano de Piedra” Durán, în care De Niro îl interpretează pe antrenorul tânărului sportiv jucat de actorul venezuelean Edgar Ramírez.

Cele mai citite

Bărbatul suspectat de violarea şi uciderea fetiţei de opt ani din comuna Albeşti a fost prins

Bărbatul suspectat de violarea și uciderea fetiței de opt ani din comuna Albești a fost capturat de polițiști, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului...

Consiliul Concurenței dorește o liberalizare a pieței de taximetrie

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe de o parte, întărirea reglementării pe zona de transport alternativ, iar pe...

Accident pe autostrada Transilvania. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit sâmbătă, 25 mai 2024, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada Transilvania. Bărbatul a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă