20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Cum a fost la concertul susținut de Sia, în Piața Constituției

VIDEO: Cum a fost la concertul susținut de Sia, în Piața Constituției

Cântăreața australiană Sia, pe numele ei adevărat Kate Isobelle Furler, a susținut, miercuri, un concert în Piața Constituției din Capitală, informează Agerpres.

Sia și-a făcut apariția pe scenă cu fața acoperită de cunoscuta perucă în două culori, alb și negru, cu o fundă imensă pe cap și îmbrăcată cu o rochie albă. Surpriza a fost dată de dansatori, care au înconjurat-o, dând impresia unei rochii cu volane. 

Concertul a început cu piesa „Alive”, urmată de piesa cântată și de Rihanna — „Diamonds”, melodie compusă de Sia, în care dansatorul, care avea o pereche de mănuși prevăzute cu oglinzi, s-a jucat cu razele de lumină de la reflectoare, împrăștiind în toată piața „diamante” de lumină.

Pe toată durata show-ului artista a rămas într-o parte a scenei, pe un piedestal, cu fața acoperită de celebra perucă bicoloră, fascinându-și fanii doar cu vocea, mișcarea scenică fiind asigurată de trupa de dansatori. 

Spectacolul a continuat cu „Cheap Thrills”, „Big Girls Cry”, „Birds Set Free”, „Reaper”, „One Million Bullets”, „Unstoppable”, „Breathe Me”, melodii care au stârnit aplauzele și ovațiile publicului prezent la concert.

Ultimele piese ale show-ului au fost „Move Your Body”, o versiune a piesei „Titanium”, și, poate cea mai cunoscută piesă a artistei, „Chandelier”.

Singurele cuvinte pe care le-a adresat publicului au fost la finalul show-ului: „Mulțumesc foarte mult! Mulțumesc!”, după care concertul s-a sfârșit, la fix o oră de la începere. 

În deschiderea concertului Sia, pe scena din Piața Constituției au cântat Oh Land și belgianca Selah Sue. Fanii celor două artiste au putut asculta piese precum „Sun of a Gun” — Oh Land, „Reason”, Raggamuffin” sau „Together” — Selah Sue.

Cele mai citite

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă