13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalCum se antrenează cei mai buni DJ pentru show-urile din Ibiza

Cum se antrenează cei mai buni DJ pentru show-urile din Ibiza

Mai multe clipuri video din culisele competiției pentru DJ burn Residency vor fi publicate începând din 19 iulie pe Youtube. Astfel, publicul va putea vedea cum se antrenează cei mai buni DJ din lume pentru show-urile din Ibiza.

Această serie de clipuri video rezumă experiența DJ-urilor finaliști în cele două săptămâni de burn Residency Bootcamp și îi prezintă pe cei cinci câștigători ai rezidențelor pe timpul verii în Ibiza. Ultimul episod îl va dezvăluie pe viitorul DJ Superstar. 

Cei 18 DJ finaliști au fost selectați din peste 6000 de participanți din toată lumea și au participat timp de două săptămâni o tabară de pregătire ce a inclus training-uri, seminarii și provocări lansate în momente neașteptate. Printre finaliști, se află și DJ BOg care reprezintă România în competiție.

În timpul seminariior din Bootcamp, mentorii principali – Pete Tong, Carl Cox și John Digweed, alături de invitați – Jay Lumen, Maceo Plex și Uner au împărtășit din experiențele lor și s-au asigurat că fiecare participant va pleca din Bootcamp cu maximul de cunoștințe și noi competențe în materie de muzică electronică. Phillip Straub, mentorul special al programului, a avut grijă ca fiecare DJ să câștige prin această experiență măcar o parte din calitățile de top ale unui DJ Superstar. Toți participanții și-au depășit limitele și așteptările legate de această competiție. 

“Primele zile au fost mai grele pentru că erau camere de filmare peste tot. Apoi m-am obișnuit cu asta și cu ritmul în care se desfășurau activitățile zilnice – cred că dădeam aproximativ 6-7 interviuri pe zi. Oricum, de-abia aștept să văd sâmbătă primul webisod, o să privesc cu alți ochi experiența din Bootcamp”, spune BOg. 

Primul clip din culisele competiției va fi lansat pe 19 iulie, iar la fiecare două săptămâni vor fi publicate noi clipuri video. La finalul acestei serii, publicul va descoperi cine sunt cei cinci DJ care au câștigat rezidențe în Ibiza și au potențialul de a deveni viitorul DJ Superstar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă