14.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Darth Vader revine pe marele ecran, la finalul anului

VIDEO: Darth Vader revine pe marele ecran, la finalul anului

Unul dintre cele mai populare personaje negative din istoria cinematografiei, Darth Vader, revine, în luna decembrie, pe marele ecran în filmul „Rogue One”, derivat din seria „Star Wars”, potrivit site-ului de specialitate Entertainment Weekly, citat de EFE, informează Agerpres.

Este vorba de prima apariţie a lui Darth Vader de la „Star Wars: Episode VI” 

Filmul „Rogue One: A Star Wars Story”, regizat de britanicul Gareth Edwards, relatează aventurile independente de intriga originală ale unor posibili eroi care îşi unesc forţele pentru a fura planurile secrete de pe Death Star I. 

 

Felicity Jones şi Diego Luna sunt protagoniştii acestui film, primul spin off’ (film derivat) din saga intergalactică produsă de Lucasfilm. Din distribuţie mai fac parte Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed şi Forest Whitaker. 

Felicity Jones o interpretează pe Jyn Erso, o fostă condamnată căreia i se dă oportunitatea de a-şi ispăşi pedeapsa conducând acest grup într-o misiune galactică din care va face parte şi căpitanul Cassian Andor (Diego Luna), un ofiţer al serviciilor secrete răzvrătit. 

Popularul actor Forest Whitaker îl interpretează pe Saw Gerrera, un personaj care a fost antrenat în trecut de Anakin Skywalker, în timp ce Mads Mikkelsen îl interpretează pe tatăl eroinei Jyn Erso, cu care aceasta a rupt legăturile.

 

 

 

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă