9.7 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Goodbye to Gravity a lansat un videoclip comemorativ, la aproape un...

VIDEO. Goodbye to Gravity a lansat un videoclip comemorativ, la aproape un an de la tragedia din Colectiv: Dragostea pentru muzică pe care o împărtășeau cei cinci artiști a fost redusă la tăcere

La aproape un an de la incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia 64 de persoane au murit și peste 150 au fost rănite, formația Goodbye to Gravity a postat un videoclip comemorativ, la piesa „Heed the Call”.

„În noaptea de 30 octombrie însă, speranța s-a transformat în scrum. Aproape tot ce fusese pregătit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzică pe care o împărtășeau cei cinci artiști a fost redusă la tăcere. Nu vom mai putea niciodată să ne așezam în primul rând la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, încărcate cu semnificație. Ce putem să facem, însă, este să nu uităm forța copleșitoare a creației trupei. Este din nou octombrie, un an mai târziu…Încă îi mai plângem pe cei pe care i-am pierdut și ne amintim de ei și de ceea ce au lăsat în urmă. <<Heed the Call>> este o piesă care trebuia să aibă o altă poveste. Videoclipul a fost inițial filmat pentru a scoate în evidență energia pură care alimenta concertele formației, precum și devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor. Acum, atât melodia cât și clipul au o însemnătate mai adâncă – ne amintesc de moștenirea nemuritoare a trupei și ne arată că Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, în sufletele noastre.

Vom continua să onoram amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veți putea urmări accesând această pagină, care va fi actualizată cu noi informații. Până atunci, va invităm să vizionați videoclipul de mai jos, realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad și Bogdan, precum și a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gândurile noastre se îndreaptă către Andrei, care luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenții chirurgicale și proceduri de recuperare”, se precizează în mesajul postat de Goodbye to Gravity pe Facebook.

64 de persoane au murit și peste 150 au fost rănite, într-un incendiu care a izbucnit în noaptea de 30 octombrie 2015, în clubul bucureștean Colectiv.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă