10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Veste bună pentru fanii Game of Thrones: Jon Snow trăiește. Ce...

VIDEO. Veste bună pentru fanii Game of Thrones: Jon Snow trăiește. Ce alte surprize le-au mai pregătit scenariștii

Jon Snow ar fi înviat, în sfârşit, după luni de speculaţii, în cel de-al doilea episod al sezonului VI din Game of Thrones (Urzeala tronurilor). 

Cel de-al doilea episod a fost nebunesc, scriu jurnaliştii de la Huffington Post, citatți de Mediafax. Astfel, Bran s-a întors şi spectatorii l-au văzut pe Ned împreună cu fraţii săi, Benjen and Lyanna, într-o secvenţă de flashback. Totodată, fanii serialului au putut întrezări secvenţe din misterioasa istorie din trecut a lui Hodor.

Ramsay şi-a ucis tatăl, pe Roose Bolton, pe soţia lui Roose, Walda şi pe fratele său vitreg nou-născut. În Insulele de Fier, unchiul lui Theron, Euron Greyjoy şi-a făcut apariţia. Greyjoy l-a omorât pe Balon, tatăl lui Theron. Tyrion a descătuşat dragonii lui Daenerys.

 

Toată această ţesătură de intrigi a condus către punctul culminant aşteptat cu răsuflarea tăiată de fani: în ultimele minute ale episodului, Davos a convins-o pe Melisandre să încerce să-l readucă pe Jon Snow la viaţă. Melisandre i-a curăţat rănile lui Snow, i-a tăiat şi primenit părul, a rostit câteva cuvinte incantatorii şi…Abracadabra! Snow a deschis ochii şi a suspinat adânc.

Serialul “Urzeala tronurilor”, premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

 

Cele mai citite

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă