5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalVladimir Drăghia debutează pe marile ecrane în animaţia "Mune: Gardianul Lunii”

Vladimir Drăghia debutează pe marile ecrane în animaţia “Mune: Gardianul Lunii”

Actorul Vladimir Drăghia a acceptat o nouă provocare în cariera sa de actor și îi va împrumuta vocea personajul principal negativ Leeyoon din animaţia "Mune: Gardianul Lunii”. 

"Este prima dată când pun voce pentru un film de animaţie. A fost o provocare. Abia aştept să aflu dacă mi-a ieşit bine şi asta pentru că încă nu am văzut filmul. Personajul pe care l-am dublat este un prefăcut, un înşelător, un închipuit! Am avut de râs, de plâns, de cântat. Am şi dansat, chiar dacă nu trebuia”, a mărturisit Vladimir Drăghia despre această primă întâlnire cu dublajul în cadrul versiunii în limba română filmului "Mune: Gardianul Lunii”.

Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Leeyoon are o inimă de gheaţă şi se aliază cu Necross, după ce Mune este ales drept Gardian al Lunii în locul său. Caută cu ardoare răzbunarea, dar când Luna dispare, acesta se panichează. 

Animaţia „Mune: Gardianul Lunii”, cu Dragoş Bucur şi Delia Matache în rolurile principale, ajunge în cinematografe din 11 septembrie.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă