10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalX-Men și Alice, primele locuri în top

X-Men și Alice, primele locuri în top

Superproducţiile „X-Men: Apocalypse“ şi Alice Through the Looking Glass“ au înfuriat înaripatele „Angry Birds“, detronându-le de pe prima poziţie în acest weekend în box-office-ul nord-american, relatează AFP.

„X-Men: Apocalypse“, cel mai recent lungmetraj în regia lui Bryan Singer, cu Jennifer Lawrence, James McAvoy şi Michael Fassbender în distribuţie, era aproape sigur că îşi va devansa concurenţii de la lansarea sa pe ecrane. Misiune îndeplinită: filmul a avut încasări de 65 de milioane de dolari în cele peste 4.150 de cinematografe, potrivit cifrelor provizorii furnizate de agenţia Exhibitor Relations duminică.

Studioul Disney, care continuă să exploateze în versiuni realiste marile sale succese de animaţie, a dat o nouă lovitură cu „Alice Through the Looking Glass“, partea a doua filmului „Alice in Wonderland“, care a avut încasări de 28,11 milioane de dolari în primul weekend de lansare.

Americanii profită de trei zile libere, cu prilejul sărbătorii de Memorial Day – care marchează debutul oficial al concediilor de vară -, pentru a merge la film.

„Angry Birds“, desenul animat inspirat din celebrul joc video, a căzut pe locul 3 după ce a strâns în total 18,7 milioane de dolari în două săptămâni de difuzare.

Ultima creaţie a studiourilor Mar­­vel, „Captain America: Civil War“, cu încasări de 15,13 milioa­ne de dolari (372,6 milioane în 4 săptămâni de difuzare), a ratat podiumul, coborând pe locul al patrulea.

Filmul „Neighbors 2: Sorority Ri­­sing“, cu Zac Efron, Seth Rogen şi Selena Gomez, despre aventurile unui cuplu căsătorit cu vecinii lor prea gălăgioşi, a avut încasări de 9,1 milioane de dolari (38,35 de mi­­lioane în total) coborând pe 5.    

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă