19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCele mai ciudate obsesii ale vedetelor de la Holywood

Cele mai ciudate obsesii ale vedetelor de la Holywood

Ca orice persoana normala, in pofida aparentelor, si vedetele au micile lor obsesii, de care nu pot sau nu vor sa scape. Afla care sunt cele mai ciudate obsesii ale vedetelor tale preferate, selectate de acasatv.ro.

Penelope Cruz are o obsesie pentru colega sa de breasla Meryl Streep, pe care o saruta ori de cate ori are ocazia.

Ashton Kutcher este obsedat de Twitter si simte nevoia sa publice mesaje de foarte multe ori pe zi.

Thalia este obsedata nici mai mult nici mai putin decat de telefonul sau mobil, pe care nu il lasa din mana decat atunci cand doarme.

Jennifer Aniston vrea neaparat sa devina mama. Cu sau fara sot, ea isi doreste foarte mult un copil, iar asta a devenit pentru ea o adevarata obsesie.

Jennifer Lopez se gandeste la corpul ei ca la un templu si, desi vrea sa ne faca sa credem ca nu e asa de interesata de greutatea sa, adevarul e ca vedeta este obsedata sa arate din ce in ce mai bine.

Desi pare ca ar fi obsedata de tatuaje, Rihanna este de fapt foarte preocupata de felul in care arata. Oricat de slaba ar fi, cantareata se simte grasa si este obsedata sa fie cat mai supla.

Cand Justin Bieber a afirmat ca e un adolescent ca oricare altul, trebuie sa il credem, deoarece, ca nenumarati adolescenti americani, superstarul este obsedat de jocul video Temple Run si se simte foarte mandru cand isi posteaza recordurile pe Twitter.

Vanessa Hudgens, fosta iubita a lui Zac Efron, a marturisit ca acesta prefera sa stea in casa si sa se joace cu un Xbox , in loc sa iasa cu ea in oras.

Kim Kardashian nu este doar obsedata de aspectul sau fizic, ci si de pantofi, asa ca si-a pus pe contul de Twitter imagini cu nenumaratele de perechi de pantofi pe care le detine.

Megan Fox a socat pe toata lumea cand a marturisit ca a avut o relatie cu o stripteusa rusoaica, dar se pare ca obsesia ei cea mare este un moment cu actrita de filme porno Jenna Jameson.

Selena Gomez are si ea o obsesie “feminina”. Se pare ca tanara vedeta este absolut obsedata de tot ce face Britney Spears si a marturisit acest lucru pe contul ei de Twitter.

Cameron Diaz nu iese din casa daca nu are la ea o sticluta de dezinfectant.

Anahi a fost atat de obsedata de silueta sa, incat s-a imbolnavit de anorexie. Acum vrea sa isi lase in urma trecutul si sa ajute si alti tineri care trec prin experiente similare cu a sa.

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă